SiteDealer.NL

Koning in Linkbuilding #1

Het Dashboard om al jouw links te beheren

Meer dan 1 link toevoegen >

Test test

Wat doe je met laravel ontwikkeling

Heb je altijd al willen weten wat nou precies nodig is voor maken van een laravel site? Wij gaan proberen om dit toe te lichten in een notendop. We hebben meerdere keren geschreven over andere vormen van programmeren, maar de variant die het meest in de spotlight staat is op het moment Laravel. Veel van de grote websites draaien niet meer op WordPress, Joomla of andere standaard CMS systemen maar doen dit via het systeem Laravel.

Wat is Laravel? Laravel is een open source framework gebaseerd op de MVC structuur, die om de programmeertaal PHP heen is geschreven. Dit framework zorgt ervoor dat een aantal onderdelen van het schrijven van PHP code gemakkelijker wordt gemaakt voor de ontwikkelaars.

De voordelen zitten met name in de ‘lichtheid’ van het framework en daarmee de snelheid die je ermee wint. Snelheid ervaar je bijvoorbeeld in de ontwikkeling van de applicatie, maar ook in de prestaties van de webapplicatie. Robert: “Hoe lichter en hoe beter de code is, hoe sneller de applicatie gaat werken en hoe makkelijker het wordt om deze te beheren.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Laravel ontwikkeling, dan kunnen wij zeker Sparner adviseren. Zij doen al jaren mee in deze wereld en weten alle ins en outs, do's en don'ts Maar ook voor andere vragen kan je bij hen terecht. Ze hebben de beste experts in huis die kunnen helpen bij diverse vraagstukken zoals Software ontwikkeling en ander maatwerk.

In maart 2022 komt er een nieuwe streamingdienst naar Nederland, genaamd Viaplay. Viaplay is een merk van de Nordic Entertainment Group (NENT), een Zweeds mediabedrijf. De service is op dit moment al actief in Scandinavië, zoals Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. 

Sportrechten

NENT kocht vorig jaar de rechten van de Formule 1, de Premier League, de Bundesliga en het darten. Al deze sporten zijn dus vanaf 2022 exclusief op Viapay te zien en zullen dus verdwijnen van Ziggo, RTL7 en ESPN. 

De eerste Formule 1-race staat op 20 maart 2022 op de agenda. Deze zal met een liveshow te zien zijn op Viaplay, gepresenteerd door voormalig NOS-nieuwslezeres Amber Brantsen die de overstap van de publieke omroep naar Viaplay maakte. Ook Marco Zwaneveld (RTL) en Victor Winkelhagen (EndemolShine) maakte de overstap naar de Zweedse streamingdienst. 

Films en series

Viaplay biedt naast de vele sporten ook hoge kwaliteit films en series aan. Deze produceert NENT zelf en noemt men Viaplay Originals. ‘Close to me’ (2021) en ‘Threesome’ (2021) zijn populaire series op Viaplay. Deze zijn vanaf maart 2022 te zien op Viaplay in Nederland. 

NENT heeft bekendgemaakt dat er voor 2022 60 Viaplay Originals op de productieagenda staan. Deze zullen uiteraard ook in Nederland op Viaplay verschijnen. Ook zullen er Nederlandse shows en series gemaakt gaan worden, in samenwerking met Nederlandse mediabedrijven. NENT heeft laten weten dat het in 2023 twee Nederlands geproduceerde realityshows, twee dramaseries en één documentaire op Viaplay hebben. 

Prijs

Wat een Viaplay-abonnement moet gaan kosten is nog niet duidelijk. Op 8 december geeft NENT een persconferentie in Amsterdam over de streamingdienst en dan zal, naast meer informatie, ook de prijs onthult worden. Ook zal het volledige Nederlandse Formule 1-team, zoals alle analisten, op deze dag bekend worden gemaakt.

Op allerlei platforms schijnen er manieren te zijn om ‘gratis Google Play cadeaukaarten‘ te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan YouTube titels met de tekst ‘Free 2021 Google Play giftcard codes‘. ????Daar gaan we vandaag even goed naar kijken. Kan dat echt? Of is het een scam? Ook duiken we wat dieper in de algemene Google Play cadeaukaart wereld. Wat kun je er nou precies mee? Wat zijn de leukste games? Lets find out.

 • Wat kun je precies met een Google Play cadeaukaart? Alleen games kopen, of is er meer mogelijk?
 • De voor- en nadelen van de Google Play cadeaukaart. Weet jij het al?
 • De hamvraag: Gratis Google Play cadeaukaarten, dat kan toch helemaal niet?!
 • Google Play tegoed. Hoe werkt het, wat is het, en hoe kom ik daaraan dan?
 • Dé top 5 dingen en apps die je kan kopen met de Google Play cadeaukaart.

Are you ready! ????

Keuze uit een miljoen games!

Wat kun je precies met een Google Play cadeaukaart? Alleen games kopen, of is er meer mogelijk?

Met de Google Play cadeaukaart is het uiteraard mogelijk om te kiezen uit een miljoen games. Maar, wist je ook dat je kan kiezen uit films en muziek? En dat je aankopen in apps kunt doen?

De voor- en nadelen van de Google Play cadeaukaart? Alleen games kopen, of is er meer mogelijk?

Zoals net genoemd kun je er dus meer mee dan alleen games kopen. Dan is het nu tijd voor de voordelen. ✅

– Veel keuze uit games, om zo je favo game te spelen op je Android telefoon of apparaat.
– Makkelijk aan te schaffen als je bijvoorbeeld je tegoed van Clash Royale wil updaten
– Geen creditcard nodig voor de Google Play cadeaukaart!
– De kaart verloopt nooit. Dus je kan lekker twijfelen…

Of je nou een surprise cadeau nodig hebt voor je gamer broertje, of een verlanglijstje wil schrijven voor sinterklaas: Dan is een cadeaukaart ideaal. ???? Misschien weet je zelf niet zoveel van games af, of wil je sowieso iets geven wat de ander leuk vindt. Wij hebben dan de allerbeste cadeautips voor jou of hem, of haar! Check de beschrijving van elke cadeaukaart om te kijken of jijzelf / degene waarvoor je een cadeau wil halen bij de cadeaukaart past. Ready?? ????

Aan de late kant met een kerst of sinterklaas cadeau bestellen? ???? We got you, onze producten worden direct geleverd, zonder problemen. 

Met deze kaart kun je letterlijk elke game kopen!

1. Bijna elke gamer kan hier wel wat mee: De Playstation Network cadeaukaart

Dit hangt natuurlijk af van of jij of jouw gelukkige een Xbox of een Playstation als console heeft. Maar; de meeste gamers hebben een Playstation. Met deze kaart kun je letterlijk elke game aankopen in de store, zoals Fifa 22. ⚽ Je kunt de gaafste games kopen, coole season-packs kopen en uitbreidingen aanschaffen. Super vet toch? ????

Multiple roblox games

2. Onze nummer 2 cadeautip is … Roblox tegoed giftcard!

Roblox is een ontzettend populaire game onder (jonge) kinderen en jongvolwassen gamers. Je kan ongeveer alles met de game, dus het is maar net wat je ermee doet. Met Robux kun je allerlei aankopen doen om je personage leuker te maken. ????

✅ Geschikt: Een Roblox gamer die wel wat Robux kan gebruiken
❌ Niet geschikt: Iemand die geen Roblox speelt

Coolblue, wie kent het niet toch! We hebben er allemaal wel ooit een aankoop gedaan. Maar, wist je al dat er dingen zijn die je nog niet wist of waar je je niet van bewust van was? Die gaan we vandaag bekijken. Oh, en we gaan nog even langs de voor- en nadelen van de  cadeaukaarten. Ready? ????

 • Iedereen weet toch allang al wat Coolblue is!
 • Wat heb je dan aan een Coolblue cadeukaart?
 • Oke, maar wat zijn dan de 3 grootste voordelen van Coolblue?
 • Nou zeg, er zullen toch ook vast wel nadelen zijn? Die bekijken we ook vandaag.
 • Goedkoop aan cadeaukaarten of korting op Coolblue komen?
 • Wist je dat…. Coolblue heel actief is op social media, en meer:
 • Is Coolblue betrouwbaar? Wij zochten het voor je uit…

Benieuwd welke geheimen we voor je in petto hebben?! ????

Wow, hebben ze ook cadeaukaarten: Wat heb je daaraan?

Iedereen weet toch allang al wat Coolblue is!

Dat klopt. En daarom houden we het heel kort. Het is een online webshop die allerlei apparaten en andere producten verkoopt. En die komen ze met een glimlach bij je afleveren.

Cadeaukaart Coolblue

Wat heb je dan aan een Coolblue cadeaukaart?

Bij Coolblue is de keuze reuze. Ga je liever voor een sporthorloge, nieuwe televisie of toch liever een wasmachine? Alles is mogelijk met een cadeaukaart, want dan kies je namelijk zelf wat je uit de webshop pikt. ???? Genoeg opties, of je nou van sporten, koken of tuinieren houdt.

Als je een huis wil verhuren of een winstgevende onderneming wil zijn, dan kun je natuurlijk niet beginnen met een verkeerde aanpak. Je gebruikt dan bijvoorbeeld de inkomsten van de huur om je hypotheekschuld te dekken. Waardoor je geld overhoudt om extra investeringen te doen en om je maandelijkse inkomen veilig te stellen.

In Nederland hebben verhuurders zich te houden aan bepaalde huurwetten. Deze regels definiëren je verantwoordelijkheden als verhuurder. Voordat je begint met andere zaken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet en regelgeving omtrent het huren of verhuren van een huis. Bezoek daarvoor een online website of vraag een jurist in de buurt voor wat extra hulp.

In dit artikel vind je diverse tips om je huis te verhuren. Elke tip geeft je uiteindelijk wat meer richting om jouw eigendom te verhuren aan derden.

Tips om je huis te verhuren
1. Onderzoek de kwaliteit en beoordeel de staat van je huis. Als je een huis wil verhuren, is het belangrijk dat het voldoet aan alle voorschriften van de provincie of gemeente. Weet je niet zeker welke eisen bepalend kunnen zijn? Bezoek dan een makelaar die voor jou het huis kan beoordelen.

2. Controleer je woning op eventuele mankementen en voor reparaties uit om te voldoen aan de bouwvoorschriften. Vraag ten alle tijden een expert om advies. Zo weet je zeker dat het goed zit met de werkzaamheden aan de elektrische en huishoudelijke systemen. Bekijk of je de verouderde apparatuur kunt upgraden om de waarde van je woning te verhogen.

3. Analyseer op jaarbasis de kosten voor het onderhoud van je woning. Bereken daarbij de afbetaling van je hypotheek, de kosten van de verzekering en daar bijhorende belastingen. Je kunt dit bedrag door 12 delen om een overzicht te krijgen van de maandelijkse huurkosten. Daar komt bij dat het ontzettend handig is om een break-even te maken bij het verhuren van je huis.

Een huis verhuren doet je het beste via Cityestate

👋 Contactgegevens

Blue Bloq B.V.
#sitedealers.nl

Groeneweg 162 U
3981CP Bunnik
Nederland

KVK: 82281378
BTW: NL.862409263.B01

👂 Over ons

Heb je hulp nodig met je bestelling, of heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via de chat, telefoon,

support@sitedealer.nl
+31 30 260 0600

Navigatie

Copyright 2023 SiteDealer.NL All rights reserved.
Adverteren of een Startpagina Script Kopen? - SiteDealer.NL Onderdeel van Internetinbeeld.nl # Blue Bloq B.V. | Algemene voorwaarden